Het bedrukken van artikelen met een logo kan op verschillende manieren worden gedaan, elk met zijn eigen unieke voordelen. Enkele populaire technieken zijn:
 
1. Zeefdruk: Ideaal voor grotere oplages op textiel en harde materialen. Duurzaam en levendige kleuren.
 
2. Borduren: Voor een luxe uitstraling op textiel, zoals polo's en petten. Geschikt voor kleine en middelgrote oplages.
 
3. Transferdruk: Geschikt voor complexe ontwerpen en kleurverlopen op diverse materialen.
 
4. Sublimatiedruk: Perfect voor full-color prints op polyester producten zoals mokken en kussens.
 
5. Lasergraveren: Ideaal voor metalen, hout en glas voor een stijlvolle en duurzame branding.
 
6. Tampondruk: Geschikt voor oneffen oppervlakken zoals pennen en sleutelhangers.
 
Bij het kiezen van de juiste techniek is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal, de oplage en het gewenste effect. Onze deskundige adviseurs helpen graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw logo en artikel!

 

Wat is Zeefdrukken?

Zeefdrukken is een populaire druktechniek waarbij inkt door een fijn gaas op het materiaal wordt overgebracht. Het wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van textiel, posters, borden en meer. Zeefdrukken staat bekend om zijn duurzaamheid, levendige kleuren en hoge kwaliteit, waardoor het een favoriete keuze is voor allerlei toepassingen. Voorbeelden van artkelen die je goed kan zeefdrukken zijn bijvoorbeeld sporttassen of draagtassen.

Wat is borduren ?

Logo borduren is een ambachtelijke en verfijnde techniek om uw logo op handdoeken en andere textielproducten aan te brengen. Met nauwkeurigheid en vakmanschap wordt uw logo met naald en draad op de stof gestikt, waardoor het een luxe uitstraling krijgt. Borduren is duurzaam, wasbestendig en geeft een professionele uitstraling aan uw handdoeken. Een perfecte keuze voor een blijvende en stijlvolle branding op uw textiel. Onze ervaren borduurders zorgen voor een prachtig resultaat dat uw logo echt laat opvallen. Kies voor logo borduren en geef uw handdoeken een persoonlijk en elegant tintje.

Wat is transferdruk ?

Transferdruk is een veelgebruikte techniek om kleding te bedrukken met logo's, afbeeldingen of tekst. Bij deze methode wordt het ontwerp eerst gedrukt op speciaal transferpapier. Vervolgens wordt dit papier onder warmte en druk op de kleding aangebracht. Hierdoor smelt de inkt en wordt het ontwerp op de stof overgebracht.
 
Transferdruk biedt veel mogelijkheden, zoals het bedrukken van complexe ontwerpen, kleurverlopen en kleine details. Het is een kosteneffectieve oplossing voor zowel kleine als grote oplages. Bovendien is het resultaat duurzaam en wasbestendig, waardoor uw bedrukte kleding lang mooi blijft.
 
Of het nu gaat om promotionele T-shirts, werkkleding of sportkleding, transferdruk zorgt voor een professionele en hoogwaardige uitstraling. Onze deskundige drukkers zorgen ervoor dat uw kleding perfect wordt bedrukt, precies zoals u het voor ogen heeft. Kies voor transferdruk en geef uw kleding een unieke en opvallende touch met uw eigen logo of ontwerp.
 
Wat is sublimatiedruk ?
Sublimatiedruk is een geavanceerde techniek om handdoeken en ander textiel te bedrukken met levendige en kleurrijke ontwerpen. Bij deze methode wordt de inkt direct op de vezels van de stof aangebracht door verdamping en condensatie. Hierdoor wordt het ontwerp permanent opgenomen in de stof, waardoor het niet vervagen of barsten.
 
Met sublimatiedruk kunnen foto's, logo's en complexe designs met haarscherpe details worden afgedrukt. De kleuren zijn helder en duurzaam, zelfs na veelvuldig wassen. Deze techniek is vooral geschikt voor polyester en polyester-gecoate handdoeken.
 
Of het nu gaat om gepersonaliseerde handdoeken als cadeau of bedrijfslogo's voor promotionele doeleinden, sublimatie biedt eindeloze mogelijkheden. Onze ervaren drukkers zorgen voor een prachtig eindresultaat dat uw handdoeken een unieke en professionele uitstraling geeft. Kies voor sublimatiedruk en creëer handdoeken die opvallen en indruk maken met hun heldere kleuren en haarscherpe prints.
 
Wat is lasergraveren ?
Lasergravering is een innovatieve en nauwkeurige techniek om pennen te personaliseren met logo's, namen of tekst. Met behulp van een krachtige laserstraal wordt het gewenste ontwerp permanent in het oppervlak van de pen gegraveerd. Hierdoor ontstaat een stijlvol en verfijnd effect dat niet vervaagt of slijt.
 
De lasergravure op pennen biedt een luxe uitstraling en maakt uw merk of boodschap opvallend en professioneel. Het is ideaal voor relatiegeschenken, promotiemateriaal of als persoonlijk cadeau.
 
Onze geavanceerde laserapparatuur en ervaren vakmensen zorgen voor een perfect resultaat, zelfs bij de fijnste details. Kies voor lasergravering op pennen en geef uw schrijfgerei een gepersonaliseerde en elegante touch die lang meegaat.
 
Wat is tampondruk ?
Tampondruk is een veelgebruikte techniek om relatiegeschenken te bedrukken met logo's, namen of afbeeldingen. Bij deze methode wordt het ontwerp op een metalen plaatje gegraveerd, waarna een siliconen stempel (tampon) het ontwerp oppikt en op het relatiegeschenk overdraagt. 
 
De tampondruk biedt veel mogelijkheden, zelfs op onregelmatige of gebogen oppervlakken, zoals pennen, mokken, sleutelhangers en meer. Het resultaat is scherp, duurzaam en krasbestendig, waardoor uw logo lang mooi blijft.
 
Of het nu gaat om bedrijfslogo's, promotiemateriaal of gepersonaliseerde geschenken, tampondruk zorgt voor een professionele en opvallende branding. Onze ervaren drukkers zorgen ervoor dat uw relatiegeschenken perfect worden bedrukt, precies zoals u het wenst. Kies voor tampondruk en geef uw geschenken een persoonlijk en hoogwaardig karakter dat uw merk of boodschap laat opvallen.
 

Neem contact met ons op

Error 404