Bidons & Shakers

Herbruikbare drinkflessen en bidons zijn immens populair door de toenemende aandacht tegen wegwerp plastic. Steeds meer mensen gebruiken een herbruikbare waterfles met opdruk. Wil je een aluminium drinkfles bedrukken? Of toch een doorzichtige fles met gekleurde dop bedrukken met logo .
 
Bij ons heeft u keuze genoeg. Naast drinkflessen bieden wij ook shakers. Shakers zijn zulke handige artikelen voor sport en dieet gerelateerde branches. Bedrukte shakers en drinkflessen worden veel en dagelijks gebruikt en meegenomen onderweg, naar werk of naar de sportschool. Wij kunnen shakers bedrukken met jouw bedrijfslogo. Wij bieden verschillende formaten en modelen shakers om te bedrukken.

Wij hebben een groot assortiment aan drinkflessen van verschillende formaten, materialen en kleuren. Drinkflessen van 300ml bedrukken of toch een grote fles van 1L bedrukken. U heeft ruime keuze, en met onze deskundig advies zorgen wij dat u de beste drinkfles vind om te bedrukken met uw logo of ontwerp. U kunt altijd een gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Tacx 

Tacx bidons zijn de enige echte bidons! Deze drinkflessen staan bekend om de hoge kwaliteit en niet meer weg te denken uit de sportwereld. De bidons kunnen 360° rondom worden bedrukt. Match & Mix de kleur van de bidon en van de dop. Zo kiest u de perfecte bidon. Bidons bedrukken kan gemakkelijk via onze site. Tevens maken bedrukte waterflessen een mooi geschenk of een goed onderdeel binnen de merchandise.
 
Naast de klassieke Tacx Shiva bidon hebben wij ook de Tacx Shanti en de Tacx Fuse om te bedrukken. Voor elke gelegenheid de juiste fles! Ook hebben wij een mooi assortiment aan BIO flessen van Tacx. Deze flessen zijn biologisch afbreekbaar of gemaakt van Suikerriet.
Kies de bidon die u wilt, de kleur die past binnen uw huisstijl en stuur ons uw logo of ontwerp. Ons grafische afdeling zorgt ervoor dat uw logo het beste naar voren zal komen. 
 

Goedkoop drinkflessen bedrukken

Wij bieden een groot aantal drinkflessen aan voor een scherpe prijs. Wij kijken graag met je mee en bieden drinkflessen en bidons in verschillende prijsklasse. Voor elk budget hebben wij de juiste drinkfles om te bedrukken met een eigen ontwerp of logo. Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan en ontdek onze scherpe  ALL-IN prijzen. Ontvang een digitaal ontwerp en drukproef, zo krijg je een duidelijk beeld en kom je niet voor verrassingen te staan.