Kleur
Prijs

t/m

Drinkflessen

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van waterflessen en denken graag mee om de perfecte bidon te vinden waar uw logo het best uitkomt. Bedrukte drinkflessen worden thuis gebruikt maar worden ook onderweg meegenomen of naar de sportschool. Dat maakt deze waterflessen met bedrukking handige artikelen uitermate geschikt voor branding.
 
Wij hebben een groot assortiment aan drinkflessen van verschillende formaten, materialen en kleuren. Drinkflessen van 300ml bedrukken of toch een grote fles van 1L bedrukken. Wij bieden ook de mogelijkheid om drinkflessen te bedrukken met namen. Dit kan een mooie optie zijn voor sportteams of gepersonaliseerde geschenken voor collega's. U heeft ruime keuze, en met onze deskundig advies zorgen wij dat u de beste drinkfles vind om te bedrukken met uw logo of ontwerp. U kunt altijd een gratis vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij van Hidalgo bieden een groot assortiment aan drinkflessen om te bedrukken. Van verschillende formaten, materialen en kleuren. Wie bieden deskundig advies en kijken graag mee om de juiste drinkflessen uit te kiezen voor jouw bedrijf of evenement. Want de juiste bedrukte drinkfles zorgt voor een boost aan jouw naamsbekendheid. Breng jouw logo of bedrijfsnaam onder de aandacht met bedrukte drinkflessen. 
 
Wat zijn de beste drinkflessen voor mijn bedrijf?
Omdat wij een uitgebreid assortiment bieden, kan je makkelijk de juiste drinkfles vinden om te bedrukken met jouw logo of ontwerp. Wij bieden handige en elegante drikflessen om te bedrukken. Wij bieden bijvoorbeeld mooie RPET drinkflessen, dit zijn duurzame drinkflessen die volledig van gerecyclde pet-flessen is gemaakt. Deze waterflessen kunnen bedrukt worden met een 1- tot 5-kleurige opdruk. Perfect voor logo's met meerdere kleuren. Of toch de handige drinkfles met draaglus. Deze mooie drinkflessen komen in verschillende kleuren voor en hebben een neutrale uitstraling. Zo past deze drinkfles in verschillende bedrijven en branches. Deze leuke waterflessen bedrukken is mogelijk in 1 of full colour! Maar kunnen ook met individuele namen bedrukt worden. Perfect voor leuke geschenken voor collega's of klanten. 
 
Merk drinkflessen bedrukken
Wij werken ook samen met een aantal merken die mooie drinkflessen maken van hoge kwaliteit. CONTIGO® drinkflessen zijn bekend om hun innovatieve AUTOSEAL®-technologie. Wij bieden deze bekende drinkflessen die bedrukt kunnen worden met jouw logo of ontwerp. Contigo drinkflessen bedrukken met jouw logo. Ook werken wij samen met KAMBUKKA®. Deze drinkflessen komen in hele leuke en vrolijke kleuren voor. De bekende Olympus of Lagoon flessen kunnen bedrukt worden met jouw logo. De bekende ontwerpen van MEPAL® zijn ook beschikbaar bij ons. MEPAL® drinkflessen bedrukken is mogelijk in een 1-kleurige of meerkleurige bedrukking. Dit zijn hele mooie geschenken of een mooie toevoeging aan de promotieartikelen van jouw bedrijf.
 
Verschillende materialen en formaten beschikbaar
Omdat voor elke gelegenheid, evenement, branche en bedrijf een andere drinkfles nodig is, bieden wij drinkflessen in verschillende materialen en formaten. 500ml is de meest gekozen formaat van drinkfles. Wij bieden dan ook een groot aanbod aan drinkflessen om te bedrukken. Aluminium drinkflessen bedrukken of graveren is mogelijk. Of glazen drinkflessen met sleeve bedrukken. 
 
Ons volgende meest gekozen maat van drinkflessen is 750ml. In dit formaat bieden wij ook een uitgebreide keuze uit materialen en vormen. Onze aluminium fles kan met een foto bedrukt worden of een full colour logo. Deze flessen zouden ook met een naam kunnen worden bedrukt. Leuk als geschenk voor bijvoorbeeld collega's of klanten. Of een drinkfles bedrukken met gekleurde dop en een drinkbekertje ingebouwd. 
 
Onze meest gekozen drinkflessen?
Goedkoop drinkflessen bedrukken. Wij zetten graag een paar drinkflessen op een rijtje voor scherpe prijzen. Dit zijn de populairste drinkflessen die wij aanbieden. De EG7552 Aluminium drinkfles is klein qua formaat 400ml maar een zeer praktische drinkfles. Dit flesje kan volledig rondom in full colour bedrukt worden, dat betekend dat deze fles met een foto kan worden bedrukt. Maar kan ook gegraveerd worden. Deze fles kom ook voor in veel verschillende kleuren, zo kan je de beste kleur kiezen voor jouw bedrijf en logo. 
 
Dezelfde fles maar de grote formaat is de EG8695 Aluminium fles. Deze fles is 750ml en kan net als de kleine variant, rondom en in full colour bedrukt worden. Deze is ook zeer populair doordat dit een lichte drinkfles is qua gewicht en door de neutrale uitstraling overal bij kan passen. Jouw logo zal hieruit springen. 
 
Onze volgende populaire drinkfles is de EG5233 RVS bidon. Deze elegante fles heeft een drinktuit en komt in een aantal verschillende kleuren voor. Deze fles van roestvrij staal kan bedrukt worden of gegraveerd voor een chique look. Dit is een mooie tussen maat van 600ml en heeft een lange en slanke fles met een draaidop en snel sluiting van de drinktuit.