Kleur
Prijs

t/m

Shakers

Shakers zijn zulke handige artikelen voor sport en dieet gerelateerde branches. Bedrukte shakers worden veel en dagelijks gebruikt en meegenomen onderweg, naar werk of naar de sportschool. Dit kunnen een mooie aanvulling zijn tot de eigen merchandise of functionele geschenken voor bijvoorbeeld leden, cliënten of collega's. Wij bieden een mooi assortiment aan shakebekers om te bedrukken. Van hele simpele shakers tot shakers met een shakebal. 

Laat shakebekers bedrukken met jouw logo om je naamsbekendheid te vergroten. Wij bieden een mooi assortiment aan shakers in verschillende formaten, soorten en kleuren. Onze shakers kunnen worden bedrukt in een 1-kleurig of in een meerkleurig logo. Per logo kan er gekeken worden welke kleur en formaat het beste is. Onze grafische afdeling geeft graag advies zodat jouw logo het beste naar voren komt en de shaker ook mooi eruit gaat zien voor jouw bedrijf of evenement. 
 
Wat is de beste shaker voor mij?
Er moet goed gekeken worden naar de inhoud van deze shakers. Wat heb je nodig? Een shaker van 300ml of van 700ml? Wij hebben een mooie familie aan shakers die in 3 formaten voor komen. 300ml, 500ml en 700ml. Deze shakers komen in veel verschillende kleuren voor. Deze shakers bedrukken is mogelijk op 1 zijde tot 3 zijden of zelfs op de dop! Vraag naar de mogelijkheden.
 
Ben je opzoek naar een shaker met een shaker bal? Geen probleem, wij bieden mooie shakers met een zwarte dop met zwarte shaker bal. Doordat deze shakers met zwarte details zijn, werken ze goed met de meeste logo's en kleurencombinaties. Handige shakers om te bedrukken met jouw bedrijfslogo. 
 
Wil je graag dat de dop van de shaker en de dopje van de drinktuit vast zitten? Dan kan je deze shaker bekijken. Dit is een shaker van 600ml inhoud is het transparant of zwart transparant met gekleurde doppen. Door de dop zal je de kleine dopje niet zomaar kwijt raken. Dit is handig voor tijdens het sporten bijvoorbeeld. 
 
Voor bedrijven die een bewuste keuze willen maken bieden wij ook shakers van bio-plastic. Dit zijn shakers die 100% recyclebaar zijn. Deze bio-shakers bedrukken kan met een 1-kleurig tot 5-kleurig logo. Deze shakers hebben een gekleurde vaste draaidop en een zeef. Voor meer duurzame en groene promotie artikelen, bekijk onze Bio-collectie hier.
 
Goedkoop shakers bedrukken
Shakebekers bedrukken met jouw logo. Wij kijken graag mee om de beste shaker te vinden binnen jouw budget. Wij bieden scherpe prijzen voor voor onze bedrukte shakers. Ontdek onze ALL-IN prijzen door een gratis vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij bieden deskundig advies en helpen graag mee. Of voor vragen mail ons via info@hidalgo.nl of bel ons +031 (0)79 33 101 33. Wij staan je graag te woord.