Kleur
Prijs

t/m

Sport Bidons

Sportflessen bedrukken met je eigen logo of sportvereniging? Geen probleem! Wij van Hidalgo bieden een mooi assortiment aan sport bidons om te bedrukken. Handige artikelen voor sportscholen, sportverenigingen en sport merken. Versterk jouw merk of bedrijfsimago door bedrukte sport drinkflessen toe te voegen aan jouw merchandise.

Naast de Tacx Shiva bidons bieden wij ook een aantal andere sportbidons om te bedrukken met jouw logo. Tevens bieden wij de mogelijkheid om sommige drinkflessen te bedrukken met namen, dit is goed voor een sportvereniging of als persoonlijke geschenken. Voor elk bedrijf de juiste sportfles. Wij geven graag advies en kijken graag mee om de perfecte sportbidon te vinden. Vraag een gratis offerte aan en ontvang een gratis digitaal drukproef. 

Tacx Sportflessen Bedrukken

De meest bekende sportbidons zijn de Tacx Shiva bidons. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Tacx bidons om te bedrukken. Naast de klassieke Shiva bidons in 500ml en 750ml, bieden wij ook de Shiva Bio in 500ml en 750ml. Deze bidons zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar bio-plastic. De bio sportbidons van Tacx bedrukken. Deze bidons kunnen 360°rondom bedrukt worden. Voor een nog groenere keuze bieden wij ook de O2 shiva bidons in 500ml en 750ml. De Shiva O2 zijn gemaakt van suikerriet en zijn CO2-Neutraal geproduceerd. Om ons gehele Tacx collectie te bekijken klik hier.

Sportbidons Bedrukken

Wij bieden een mooie collectie aan sportflessen om te bedrukken. In verschillende kleuren, materialen en formaten. Een bekende en sportieve bidons is de EG7584, deze bidons zijn 500ml en komen met verschillend gekleurde doppen voor. Hierdoor werken deze bidons goed bij verschillende sportteams, bedrijven of evenementen. Deze bidons bedrukken is mogelijk in full colour en kunnen ook gegraveerd worden. Deze bidons kunnen ook volledig gerecycled worden na lang gebruik.

Een andere mooie optie is een roestvrij stalen drinfles met drinktuit. Deze 600ml sportflessen kunnen gegraveerd worden voor een stijlvolle uitstraling. Deze sportflessen kunnen ook met namen bedrukt worden. Door deze flessen te bedrukken met namen, worden deze flessen een gepersonaliseerde relatiegeschenk. Wil je meer weten van artikelen waar namen op bedrukt kunnen worden? Mail ons via info@hidalgo.nl.

Een kleinere sport drinkfles is de EG7552. Deze fles van 400ml is van aluminium en zeer populair. Deze drinkflessen kunnen in full colour rondom bedrukt worden, een mooie optie om met een foto te laten bedrukken. Deze flessen kunnen voor een meerprijs bedrukt worden met namen. zo maak je jouw promotieartikelen een stuk persoonlijker.