Veelgestelde vragen

 

Wat is de levertijd?

Onbedrukte artikelen kunnen tussen 1 en 3 werkdagen bezorgd worden. Meeste voorraad artikelen die bedrukt worden, zijn leverbaar tussen de 8 en 14 werkdagen. Een bestelling gaat pas in productie na goedkeuring van de offerte en drukproef. Wacht u langer dan 24 uur met de goedkeuring? Dan schuift de leverdatum ook op.
 

Ik wil graag dezelfde product in verschillende kleuren bestellen

Dat is geen probleem! Zolang de bedrukking hetzelfde blijft is het mogelijk dezelfde artikel in verschillende kleuren te leveren.
 

Ik zoek een artikel dat niet op de site staat.

Er is veel mogelijk! Neem contact met ons op met uw vragen en ideeën. Dit kan via de mail: info@hidalgo.nl of bellen via: +31 (0)79 33 10 133  (ma t/m vr 09:00 - 17:00) Wij kijken graag mee en gaan opzoek om toch het product te kunnen leveren die u wilt.
 

Wat voor bestanden moet ik aanleveren?

Wij werken het liefst met een .ai (Adobe Illustrator), .eps of .pdf bestanden. Beschik je niet over deze bestanden? .psd (Adobe photoshop) of een groote .jpg of .png bestand zou ook nog kunnen. Ons grafische afdeling doen hun best om jouw logo helemaal klaar te maken voor de drukkerij. 
 
 
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een orderbevestiging akkoord en definitief.

 

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404