Kleur
Prijs

t/m

Eco Drinkflessen

Steeds meer mensen en bedrijven willen een positieve impact op de toekomst en maken steeds vaker milieubewuste keuzes. Wij helpen graag daarin mee! Wij bieden een mooi assortiment aan bio drinkflessen en shakers. Van materialen die biologisch afbreekbaar zijn tot materialen die van suikerriet zijn gemaakt waardoor het de CO2 uitstoot tegengaat. Voor bedrijven die een ecologische keuze willen maken in hun merchandise of relatiegeschenken. Eenvoudig duurzame bidons bedrukken. Met ons deskundig advies en hulp vind je de beste bedrukte bio bidons of bio shakers.
 

Bio Shiva bidons bedrukken

Binnen onze TACX® assortiment zijn er bijvoorbeeld de Shiva Bio fles en de Shiva O2 bidon. De Shiva Bio fles is gemaakt van bio-plastic en 100% biologisch afbreekbaar. Deze flessen zijn in exclusieve kleuren te krijgen en te bedrukken met jouw logo. De Shiva O2 is een bidon gemaakt van suikerriet en 100% biologisch afbreekbaar. Tijdens de productie van suikerriet wordt er juist CO2 opgenomen en omgezet in O2 om zo een CO2-neutraal productie te maken.

Bio Shakers bedrukken

Wij bieden ook Bio shakers aan om te bedrukken, voor gezonde proteïne shakes met een milieubewuste shakebeker. Deze shakers zijn van bio-plastic en 100% recyclebaar. Dit zijn mooie artikelen voor sportscholen of voedingsbranches waar er meer aandacht is voor duurzaamheid en ecologische keuzes.

Circular&Co® flessen bedrukken

Hele mooie 100% recyclebare drinkflessen bedrukken. Dit zijn 's werelds eerste herbruikbare drinkbekers gemaakt van gerecycelde drinkbekers en zelf ook weer recyclebaar. Deze mooie en kleurrijke drinkbekers kunnen worden bedrukt met jouw logo. Zorg dat jouw bedrijf geassocieerd wordt met een zero waste beweging. Deze bedruke drinkbekers zijn een goede manier om dit te bereiken.