Kleur
Prijs

t/m

Eco Kleding & Accessoires

Kleding van Bio katoen of sokken van RPET. Allemaal bedrukbaar met jouw bedrijfslogo. Wij bieden een mooi assortiment aan kleding van biologische materialen of gerecycelde materialen. Maar naast kleding bieden wij ook mutsen, petten, lanyards en veel meer accessoires met een groene thema. Maak een bewuste keuze voor Bio T-shirts, Bio hoodies of RPET mutsen om te bedrukken. 

Eco shirts bedrukken

Wij bieden verschillende shirts van bio katoen om te bedrukken. T-shirts met korte mouwen of lange mouwen kunnen worden bedrukt met jouw logo. Dit zijn mooie artikelen voor merchandise kleding of bedrijfskleding. Zorg voor een ecologisch verantwoorde uitstraling met kleding van Bio katoen. Naast shirts zijn er ook Bio hoodies om te bedrukken met eigen logo. Of handige schorten van gerecycelde materialen om te bedrukken. 

Eco mutsen bedrukken

Ook accessoires kunnen worden bedrukt met een logo. Mutsen van RPET of Bio katoen bedrukken. Dit zijn hele mooie en praktische promotieartikelen van hoogwaardig bio materiaal. Naast bio petten en bio lanyards bieden wij ook leuke artikelen als zonnebrillen en sokken van RPET. Leuke eco geschenken bedrukken met jouw logo. Vraag een gratis offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef.