Kleur
Prijs

t/m

Eco Tassen

Eco tassen bedrukken? Tassen van duurzame Fairtrade katoen of van RPET (gerecyclede PET-flessen). Wij bieden een zeer mooi en ruim assortiment aan verschillende soorten tassen van duurzaam en ecologisch verrantwoorde materialen. Van simpele katoenen tassen tot sporttassen of rugtassen. Deze tassen kunne worden bedrukt met jouw logo voor een grotere naamsbekenheid. Tevens geef je bewuste en duurzame indruk. Dit wordt steeds belangerijker en meer gewaardeerd.

Fairtrade tassen bedrukken

Wij bieden verschillende soorten tassen van fairtrade katoen en met het GOTS-label. Dit biedt de zekerheid van producten die zijn gemaakt van 100% biologische grondstoffen en eerlijk zijn geproduceerd. Deze tassen kunnen worden bedrukt met jouw ontwerp of bedrijfslogo. Deze tassen zijn zeer populair en zijn dan ook veel te zien in het straat beeld. Vraag een gratis offerte aan en ontvang een digitale drukproef.

RPET tassen bedrukken

Deze tassen zijn gemaakt van gerecyceled plastic flessen. Onze bedrukte RPET tassen komen in vele verschillende formaten en kleuren. Grote en handige RPET sporttassen met logo of handzame RPET boodschappentassen met logo. Deze tassen hebben ook een labeltje om aan te geven dat deze van RPET zijn gemaakt. Deze tassen kunnen voorzien worden van een ontwerp of logo. Voor bedrijven die een bewuste keuze willen maken in hun promotionele artikelen. Wij bieden die mogelijkheid.