Kleur
Prijs

t/m

Sporthanddoeken

Sporthanddoeken zijn hele mooie artikelen om te bedrukken of borduren. Handdoeken in handige formaten en mooie kleuren zijn leuke promotieartikelen. Wij bieden deskundig advies om sporthanddoeken te bedrukken met uw logo en over onze verschillende druktechnieken. Bedrukte sporthanddoeken zijn zeer geliefd bij sportscholen, fysiotherapeuten of personal trainers. 
 
Tevens bieden wij ook speciale sporthanddoeken zoals cooldown handdoeken of quick dry handdoeken, deze zijn zeer handig om af te koelen na/tijdens het sporten. Zeer mooie handdoeken om zo uw logo en bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. De promotionele handdoeken worden door consumenten veel gebruikt in de sportschool, maar ook in de persoonlijke sfeer, waardoor uw logo goed onder de aandacht wordt gebracht.
Welke sporthanddoek is het beste voor mijn bedrijf?
Sporthanddoeken komen in veel verschillende vormen en formaten voor. Ook bieden wij verschillende technieken om deze te voorzien van jouw logo. Onze meest populaire formaat is 50x100cm. Dit is het meest gangbare formaat en handig voor tijdens het sporten. Een ander veel voorkomende formaat is 30x100cm/30x130cm. Dit is een langwerpige handdoek, handig om over je nek te dragen. Beide soorten handdoeken kunnen worden bedrukt of geborduurd. Wij bieden verschillende manieren van bewerken van de handdoeken. Wij kunnen handdoeken bedrukken, handdoeken borduren of handdoeken inweven met jouw logo. Voor elk bedrijf en elk logo de juiste handdoek. Wij leggen graag deze verschillende manieren uit.
 
Sporthanddoeken borduren
Wij bieden de mogelijkheid om handdoeken te borduren met jouw logo. Ons meest populaire sporthanddoeken om te borduren zijn de A9120 van 50x100cm en de A9190 van 30x130cm. Deze handdoeken borduren met logo is mogelijk in meerdere kleuren, perfect voor meerkleurige logo's. Het borduren van jouw logo of ontwerp wordt in de band van de handdoek gedaan. Borduren geeft een chique en minimalist uitstraling aan de handdoek. Dit kan leuk zijn voor een lang logo of een logo met een symbool of sjabloon. Er zijn vaste kleuren van handdoeken om te borduren. Door de brede keuze is er altijd wel een handdoek kleur dat goed past bij jouw bedrijfslogo en bedrijfsuitstraling. 
 
Sporthanddoeken bedrukken
Onze sporthanddoeken kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Wij bieden Handdoeken die met sublimatie bedrukt kunnen worden. Handdoeken sublimeren kan in full colour en in de volledige formaat van de handdoek. Dit is een goede optie voor logo's met veel kleuren of foto's. Handdoeken met sublimatie bedrukking kunnen erg leuk zijn. Naast sublimatie bieden wij ook de mogelijkheid van het bedrukken van de tasjes waar sommige van onze sporthanddoeken inkomen. Deze sporthandoeken komen met een RPET tasje die bedrukt kan worden met jouw logo. Door de standaard kleuren werken deze handdoeken goed met de meeste logo's.
 
Sporthanddoeken inweven
Handdoek met het logo inweven (ook wel Jacquard weef genoemd) is een techniek waardoor u uw uw handdoek kunt personaliseren door hem tweekleurig te maken doormiddel van 2 kleuren garen. We kunnen kijken voor een strakke zwarte of witte kleur en het logo in een eigen PMS kleur. Maar het ook mogelijk om 2 eigen PMS kleuren te kiezen voor de handdoek. Omdat de handdoek volledig op maat wordt gemaakt ben je vrij om het ontwerp in de volledige formaat van de handdoek te laten maken. Dit is een keuze waar je veel mogelijkheden hebt en hele uitgebreide ontwerpen. De 50x100cm handdoek is het meest populaire ingeweven handdoek. Dit is een handige formaat en groot genoeg om een leuk designs te maken met het logo. Wij bieden ook de mogelijkheid om andere formaten te kiezen zoals 30x100cm, 70x140cm, 100x180cm. Heb je vragen? Mail ons via info@hadalgo.nl of bel is via +31 (0)79 33 101 33.