Handdoeken

Handdoeken bedrukken of handdoeken borduren. Wij bieden verschillende manieren om handdoeken te bewerken en verschillende formaten. Zo vinden we de beste handdoek voor jouw bedrijf. Handdoeken borduren of handdoeken bedrukken met full colour logo. Of ingeweven handdoeken met het logo groot op de handdoek. 
 
Van sportscholen tot beauty salons of evenementen. Handdoeken worden in veel verschillende omgevingen gebruikt. Geborduurde handdoeken kunnen ook hele mooie relatiegeschenken zijn. Ons grafische afdeling zorgt ervoor dat het logo het beste naar voren zal komen. Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan en ontvang een digitaal ontwerp.

Handdoek borduren

Wij bieden een groot aanbod aan handdoeken om te borduren. In veel verschillende kleuren en in verschillende dikte aan hoogwaardig katoen. Logo's kunnen een veel verschillende en meerdere kleuren geborduurd worden. Dit werkt perfect voor logo's met meerdere kleuren. Geborduurde handdoeken worden veel gebruikt in verschillende branches en gelegeneheden. Van sport en verzorging tot horeca en in de bouw. Door gebordruurde handdoeken te gebruiken versterk je het bedrijfsimago van jouw bedrijf. 

De populairste handdoek is de 50x100cm Deze handdoeken worden bijvoorbeeld in de sport en wellness gebruikt. Deze handdoeken borduren kan in de band. Hierdoor krijgen de handdoeken een elegante uitstraling. Wij bieden deze handdoeken in een groot aantal verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om een bestelling onder te verdelen in een aantal verschillende kleuren. Vraag naar de mogelijkheden.

Als dit formaat een beetje te klein is, kijk dan naar de 70x140cm. Deze grotere badhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen ook in de band geborduurd worden.Deze geborduurde handdoeken worden vaak in de sportscholen of beauty salons gebruikt. Ook geintereseerd in geborduurde handdoeken? Bekijk onze online collectie en vraag een gratis vrijblijvende offerte aan.

Handdoeken Bedrukken

Wij bieden ook de mogelijkheid om handdoeken te bedrukken. Door bijvoorbeeld sublimatie kunnen deze handdoeken in full colour bedrukt worden. Dit betekend dat handdoeken bedrukt kunnen worden met foto's of full colour logo's. Deze handdoeken zijn in verschillende formaten te bestellen.