Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

T-Shirts

T-Shirts bedrukken? Wij van Hidalgo bieden een groot aanbod aan shirts om te bedrukken met eigen logo. De klassieke shirts, V-neck shirts, Crop tops, Lange mouwen of korte mouwen. Hier vindt je alle kleding voor jouw bedrijf, evenement of club. Shirts online bedrukken is mogelijk met ons deskundig advies. Wij kijken met je mee om zo de beste kleding te vinden. Ook kijken we hoe jouw logo of ontwerp bedrukt kan worden voor het beste resultaat. 

Onze BIO Katoenen shirts zijn onze best verkochte shirts. De hoge kwalitiet en lage prijzen maken deze shirts zeer geschikt voor tijdens het sporten of als casual bedrijfskleding. Wij werken met eigen transfers en onze eigen drukkerij om alle kleding te bedrukken. Zo houden we onze ALL-IN prijzen laag. Vraag een gratis offerte aan en ontvang een gratis digitaal voorbeeld en drukproef.

T-shirts bedrukken.

T-shirts zijn hele populaire artikelen om te bedrukken en worden veel gedragen. Breng jouw bedrijf onder de aandacht door shirts te bedrukken met jouw logo. Maar zo kan er ook getoont worden bij welk bedrijf, evenement of club een persoon bij hoort. Zo kan de bedrijfsimago versterkt worden. Naast Katoenen en Polyester shirts bieden wij ook Bio-Katoenen shirts om te bedrukken. Voor bedrijven of gelegenheden met een ecologische thema. 

Tops bedrukken.

Naast T-shirts bieden wij ook een hoop andere soorten tops om te bedrukken. Crop tops bedrukken of tanktops bedrukken. Wij kunnen ook tops zonder mouwen zoals sportshirts bedrukken of shirts van speciaal sportmateriaal. Maar ook Shirts met lange mouwen bedrukken. Dit zijn handige shirts voor bijvoorbeeld in de horeca als personeelskleding met logo.