Kleur
Prijs

t/m

MADE Out Of®

Het duurzame merk MADE out Of is een Nederlands initiatief. Duurzame lifestyle producten, voor en door impact-gedreven mensen. Deze producten hebben een minimalistische, tijdloze uitstraling. Ze worden niet ontworpen met trends in gedachten, maar met het doel om lang als basisstukken te kunnen dienen. 
 
Waardevolle producten creëren die een positieve impact hebben op mens en natuur, dat is de missie van MADE out of. Dit bereiken zij door samen te werken met lokale makers en uitsluitend duurzame materialen uit Europa te gebruiken. MADE out of betekent dan ook letterlijk ‘gemaakt van’. Ieder product heeft een uniek verhaal dat gehoord mag worden. Het verhaal van het materiaal, de maker en dat van jou, de drager. 
 

Duurzame geschenken bedrukken

Wij bieden de mogelijkheid om deze tijdloze en duurzame producten van MADE Out Of® te bedrukken met eigen logo. Duuzame en gerecyclde tassen en hoezen met jouw logo. Straal een duurzaamheid uit met jouw bedrijf door jouw logo te bedrukken op een laptop tas van gerecycled felt.

Duurzame laptoptas bedrukken

MADE Out Of® biedt mooie producten aan van gerecyclede materialen uit Europa. De duurzame laptophoezen van gerecycled felt en appelleer. Of paspoorthouders van gerecycled leerafval uit Italie. Deze mooie artikelen kunnen worden bedrukt met jou logo. Deze artikelen kunnen hele mooie geschenken zijn of als onderdeel van een kerstpakket.