Kleur
Prijs

t/m

Oxious®

Oxious® staat voor de combinatie van zuurstof en bewustzijn (oxygen and consciousness)
Dit is een merk dat bewust is van elke stap in het productieproces en zorgen tegelijkertijd voor de hoogste sociale, ethische en milieunormen.
 
De textielindustrie is een sector waar kinderarbeid, genderongelijkheid, overmatig gebruik van water, land, energie, chemicaliën en een hoge CO2-uitstoot aan de orde van de dag zijn. In plaats daarvan is Oxious® een klein bedrijf dat hoogwaardige producten maakt met verantwoordelijkheid en respect voor mens en planeet. Met deze producten hoopt dit bedrijf de boodschap te verspreiden dat we door samen te handelen de wereld kunnen veranderen.
Oxious® gebruikt tot 50% gerecyclede materialen en upcyclen productieafval. De papieren verpakkingen zijn recyclebaar of biologisch afbreekbaar.

Geborduurde Hammamdoeken

Mooie en stijlvolle hammamdoeken met logo geborduurd. Dit zijn hele mooie en luxe geschenken om te borduren. Deze hammam doeken zijn ook duurzaam en van zeer hoge kwalitiet. De Promo is met zijn 100x170cm de kleinste formaat van hammam doeken. Maar laat je je niet gek maken. Deze doek is van zeer hoge kwalitiet  en stevig 140g katoen. De Pure is een zeer stevige hammamdoek met een groot formaat van 100x190cm. Deze doek straalt luxe uit met zijn mooie patronen ingeweven. All deze mooie doeken kunnen worden geborduurd met jouw logo. Maak een luxe en duurzame uitstraling met deze mooie geborduurde hammamdoeken.