Kleur
Prijs

t/m

TACX®

Tacx® is een innovatief Nederlands bedrijf met een grote passie voor sport en prestaties. Elke afdeling, van inkoop en productie tot productontwikkeling en logistiek, wordt gedreven door deze passie. Hun doel is eenvoudig: Innovatieve, hoogwaardige producten ontwikkelen die inspireren om grenzen te verleggen.

TACX® is een wereldberoemd bedrijf binnen de sportwereld. Door de sportieve vorm en de verschillende kleuren waar deze bidons in voorkomen zijn dit ook de meest gekozen bidons voor sportbedrijven. Deze sportflessen bedrukken met jouw logo is mogelijk en wij helpen graag mee om de juiste bidon te vinden voor jouw bedrijf. Bedrukte Tacx flessen worden vaak meegenomen tijdens het sporten, maar ook voor alledaagse gelegenheden. Breng jouw bedrijf onder de aandacht met deze Tacx bidons bedrukt met jouw logo.
 
De beste Tacx bidon vinden
Tacx heeft een aantal verschillende bidons om te bedrukken. De klassieke Shiva bidons komen voor in 500ml en 750ml. Dit zijn de meest populaire drinkflessen om te bedrukken. Deze mooie sportieve flessen komen voor in veel verschillende kleuren. De Tacx Shiva Bio zijn de klassieke Shiva bidons gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal beschikbaar in 500ml en 750ml. Of de Tacx Shiva O2 gemaakt van suikerriet. Deze komen ook voor in 500ml en 750ml. Maak een groene keuze met een van deze varianten op de Tacx Shiva fles. Deze bedrukte bio flessen zijn een mooie keuze voor bedrijven die een verantwoorde indruk willen maken. Naast de Tacx Shiva bidons bieden wij ook de Tacx Fuse flessen. Dit zijn elegante drinkflessen waar je fruit, groente of kruiden kan toevoegen aan je water. Deze flessen zijn ook verkrijgbaar in een 100% biologisch afbreekbare variant. Neem een kijkje en ontdek de mooie drinkflessen van Tacx om te bedrukken. Voor elk bedrijf de juiste drinkfles met jouw logo!
 
Tacx Shiva bidons bedrukken
Deze Tacx sportflessen bedrukken kan in 1-kleur tot full colour logo (afhankelijk van oplage) of ontwerp. Deze flessen kunnen 360° rondom worden bedrukt. Of logo's kunnen 2 of 3 keer op de fles bedrukt worden. Laat je verrassen door de trendy kleuren waar deze flessen in komen en je kan zelf de kleur van de dop aanpassen uit een van de andere kleuren. Zo past de bedrukte Tacx Shiva bidon perfect in jouw huisstijl. Deze flessen zijn verkrijgbaar in 500ml en 750ml.
 
Tacx Shiva Bio bidons bedrukken
Naast de klassieke Tacx Shiva bidons hebben wij ook de Tacx Shiva Bio. Deze bidons zijn 100% biologisch afbreekbaar. Deze bio flessen bedrukken kan ook 360° rondom. De Tacx Shiva Bio bidons bedrukken is net als de klassieke Shiva bidons in 1-kleur tot full colour (afhankelijk van oplage). Deze bidons zijn perfect voor bedrijven die een duurzame en ecologische oogmerk hebben. Deze bedrukte Bio bidons 500ml komen naast zwart, wit, en transparant ook in hun eigen unieke kleuren voor.
 
Tacx Shiva O2 bidons bedrukken
De Tacx Shiva O2 bidons zijn hele speciale flessen. Deze bidons zijn gemaakt van suikerriet waardoor deze bidons CO2-neutraal zijn. Tijdens de productie neemt de groeiende suikerriet CO2 op en geeft zuurstof weer af. De Tacx Shiva O2 bidons kunnen ook 360° rondom. Deze bio bidons bedrukken is mogelijk bij ons. Deze bio bidons zijn 100% recyclebaar en komen in leuke eigen unieke kleuren voor.
 
Tacx Fuse flessen bedrukken
De Tacx Fuse flessen zijn echte lifestyle waterflessen. Met de fuse-prikker kan je fruit, groente en kruiden toevoegen aan je water. Voeg vitamine en smaak toe aan je water! Deze fuse flessen bedrukken is mogelijk in 1-kleur tot full colour (afhankelijk van oplage). Deze stijlvolle flessen zijn verkrijgbaar in het wit, transparant of zwart. De doppen en fuse-prikker komen in veel verschillende kleuren voor. Ook deze mooie bedrukte fles komt voor in een 100% biologisch afbreekbare variant. De Tacx Fuse Bio is een elegante en een duurzame fles om te bedrukken! Vind de beste fuse fles voor jouw bedijf! 
 
Kies de bidon die jij wilt, de kleur die past binnen jouw huisstijl en stuur ons de logo of ontwerp. Ons grafische afdeling zorgt ervoor dat het logo het beste naar voren zal komen. Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan en ontvang een digitaal ontwerp. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.