Promotie Artikelen

Wij van Hidalgo bieden een ruim assortiment aan promotie artikelen die uiteenlopen van sport artikelen tot kantoor en feest artikelen. Promotie artikelen bedrukken kunnen hele goede reclame makers zijn. Mooie geschenken voor klanten of merchandise artikelen voor jouw merk. Ben je opzoek naar bedrukte key cords, sleutelhangers of petten voor een evenement of beurs. Of toch bedrukte paraplu's, aanstekers of brillendoekjes. Geen probleem, wij helpen je graag hiermee en de juiste promo artikelen te vinden voor jouw logo. 

Sport artikelene bedrukken

Sportkleding met logo bedrukken of voetballen bedrukken. Wij bieden een groot aanbod aan sport artikelen om te bedrukken. Goede promotie artikelen voor sportscholen, sport verenigingen of sportwinkels. Door deze promo artikelen te bedrukken zorg je voor een versterkte imago van het bedrijf of vereniging. Zorg dat jouw beeldmerk vaker te zien is. Laat je verrassen door ons uiteenlopende sport assortiment.

Beurs promotie artikelen

Voor beurzen en grote evenementen zijn er mooie promotieartikelen om te bedrukken. Handige lanyards met logo opdruk of leuke sleutelhangers in verschillende kleuren en vormen. Wij geven de mogelijkheid om unieke promo artikelen te vinden om te bedrukken met jouw logo. Bijvoorbeeld zakelijke pennen met logo of pennen in leuke vormen en kleuren. Bedrukte stressballen in verschillende vormen, strandballen met jouw logo of bellenblaas met jouw logo. Heb je vragen of ben je niet zeker wat goed kan werken met jouw logo? Geen probleem, wij geven gericht en deskundig advies. Ons grafische afdeling kan digitale voorbeelden maken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. mail ons via info@hidalgo.nl.

Horeca promotie artikelen

Voor horeca bieden wij een groot assortiment aan promotie artikelen die bedrukt kunnen worden. Uniforms, schorten en koks-uniforms. Verschillende soorten bedrijfskleding bedrukken is bij ons mogelijk. Ook bierglazen, waterglazen en koffiekopjes bedrukken kan bij ons. Flesopeners bedrukken, aanstekers bedrukken en kelnersmessen met logo bedrukken. Geef jouw bedrijf een boost met deze bedrukte promo artikelen die bruikbaar zijn en van hoge kwaliteit voor in de horeca. Ben je opzoek naar horeca artikelen om te bedrukken en wil je advies? Mail ons via info@hidalgo.nl en wij nemen graag contact met je op.