Kleur
Prijs

t/m

Rolmaten

Rolmaat met logo bedrukken
 
Bij ons kun je terecht voor rolmaten met logo, de ideale meetinstrumenten voor verschillende toepassingen. Een rolmaat met logo is niet alleen praktisch en handig, maar ook een effectieve manier om je merk of bedrijf te promoten.
 
Het bedrukken van rolmaten met je logo geeft je de mogelijkheid om een persoonlijke en professionele uitstraling te creëren. Of je ze nu gebruikt als relatiegeschenk, promotiemateriaal, of voor intern gebruik, bedrukte rolmaten zijn een slimme keuze.
 
Onze rolmaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en nauwkeurig, zodat je altijd betrouwbare metingen krijgt. Met verschillende lengtes en functies beschikbaar, kun je de rolmaat kiezen die het beste bij jouw behoeften past.
 
Naast het bedrukken van rolmaten, bieden wij ook de mogelijkheid om ze te personaliseren. Zo kun je naast je logo ook bijvoorbeeld je bedrijfsnaam, slogan of contactgegevens toevoegen. Hiermee maak je van de rolmaat een uniek en herkenbaar item dat jouw merk vertegenwoordigt.
 
Bedrukte rolmaten zijn niet alleen handig voor bouw- en klusbedrijven, maar ook voor bijvoorbeeld beurzen, evenementen en campagnes. Ze zijn compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze altijd van pas komen.
 
Kies voor rolmaten bedrukt met je logo en zorg ervoor dat je merk altijd in de schijnwerpers staat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden voor rolmaat bedrukken en personaliseren. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat je rolmaten perfect aansluiten bij jouw merk en boodschap.
 
 
 
 
BMI Rolmaten met een logo bedrukken
 
Bij ons kun je terecht voor het bedrukken van meetlinten, inclusief BMI rolmaat en BMI meetlinten. Deze handige meetgereedschappen zijn perfect voor verschillende doeleinden en kunnen worden voorzien van jouw logo voor een persoonlijke touch.
 
Een BMI rolmaat of BMI meetlint is een handig instrument om de body mass index (BMI) te meten. Dit is een waardevolle indicator voor iemands gewicht in verhouding tot lengte en helpt bij het beoordelen van gezondheidsrisico's.
 
Door meetlinten te bedrukken met jouw logo, creëer je een praktisch en gepersonaliseerd promotieartikel. Dit maakt het ideaal als relatiegeschenk of als onderdeel van een gezondheidsgerelateerde campagne.
 
Onze meetlinten zijn van hoge kwaliteit en nauwkeurig, zodat je altijd een betrouwbare meting krijgt. Ze zijn compact en draagbaar, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen en gebruikt in verschillende situaties.
 
Of je nu een gezondheidsinstelling bent, een sportclub, of een bedrijf dat gezondheid en welzijn promoot, meetlinten bedrukken met logo is een slimme en effectieve manier om je merk te promoten en bewustzijn te creëren over gezondheidskwesties.
 
Kies voor onze BMI meetlinten bedrukt met jouw logo en maak een blijvende indruk op jouw doelgroep. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden voor meetlint bedrukken en gepersonaliseerd meetgereedschap!