Kleur
Prijs

t/m

Jute tassen

Jute is een natuurlijk materiaal dat van een plant wordt gewonnen. Jute tassen zijn een milieuvriendelijke optie voor boodschappentassen en winkeltassen. Dit zijn zeer stevige tassen die in verschillende formaten voorkomen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan jute tassen in verschillende kleuren en formaten. Jute tassen bedrukken is een mooie optie om milieuvriendelijke promo tassen te kiezen.

Jute Boodschappentassen Bedrukken

Jute boodschappentassen zijn zeer populair en een mooi alternatief voor plastic tasjes. Deze tassen kunnen bedrukt worden met een 1-kleurig of een meer-kleurige bedrukking, 1- of 2-zijdig. Dit zijn hele handige promotietassen, laat jouw klanten ongemerkt reclame maken met bedrukte jute tassen. Deze tassen kunnen zeer lang meegaan en worden vaak gebruikt in het dagelijks leven. Jute wordt de laatste jaren steeds populairder vanwege de duurzame en groene associatie dat jute heeft. Geef een milieuvriendelijke uitstraling met deze bedrukte jutte boodschappentassen

Wij bieden jute tassen in de natuurlijke bruine kleur, maar ook gekleurde jute tassen. Gekleurde jutte tassen bedrukken bied een mooie mogelijkheid om met de kleuren van het logo te spelen. Dit zorgt voor unieke tassen waar het logo goed naar voren komt. Onze grafische afdeling helpt graag mee en bied passend advies. 

Heb je vragen of ben je opzoek naar maatwerk tassen? Mail ons via info@hidalgo.nl. Wij staan je graag te woord.