Kleur
Prijs

t/m

Katoenen draagtassen

Opzoek naar katoenen tassen om te bedrukken met eigen logo? Wij bieden een ruim aanbod aan katoenen tassen. Voor elk bedrijf, evenement of gelegenheid de beste katoenen tas met opdruk. Deze promotionele tassen komen voor in verschillende formaten en kleuren. Vraag gemakkelijk een offerte aan

Katoenen Tassen Bedrukken
 
Katoenen Draagtassen zijn zeer populair om te bedrukken. Veel katoenen tasjes worden in het straatbeeld gezien als alledaagse accessoires en met de steeds meer bewuste keuzes die consumenten willen maken worden deze tassen steeds populairder. Breng jouw bedrijf onder de aandacht met deze handige en tijdloze bedrukte tassen. Door jouw logo op deze tassen te laten bedrukken zorg je voor naamsbekendheid. Wij bieden Katoenen Tasjes om te bedrukken in veel verschillende vormen, kleuren en formaten. Voor elk bedrijf en branche de juiste katoenen tasjes met logo.
 
Klassieke Katoenen Draagtassen Bedrukken
 
De klassieke tasjes zijn de meest populaire tasjes om te bedrukken. Deze tassen hebben een simpele design en komen in veel verschillende kleuren voor. De meest gekozen bedrukte katoenen tassen komen voor in de natuurlijke ecru kleur en in verschillende kleuren. Deze draagtassen bedrukken is mogelijk aan 1 of 2 zijden en kunnen groot bedrukt worden. Deze handige katoenen tassen komen ook voor met een bodem. Dit is handig voor bedrijven waar iets groters of zwaarder is moet kunnen zoals wijnbedrijven of advocatenkantoren. De mogelijkheden zijn eindeloos waar deze handige katoenen tassen met opdruk gebruikt voor kunnen worden.
 
Deze formaat tassen komen ook voor in bijvoorbeeld denim-look katoen. Deze denim katoenen tassen geven een stoere uitstraling aan jouw logo. Denim tassen bedrukken. Omdat deze tassen van katoen zijn, voelen deze tassen zacht aan maar toch zijn deze zeer stevig. Of voor milieubewuste bedrijven bieden wij ook tassen van gerecycled katoen. Eco Katoenen Tassen bedrukken met logo. Straal uit dat jouw bedrijf milieubewuste keuzes maken met deze bedrukte katoenen tassen.