Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Koffers, Trolleys en Reistassen

Reistassen en koffers bieden wij in verschillende formaten en kleuren. Dit zijn hele luxe tassen voor bijvoorbeeld de reisbranche. Deze tassen kunnen bedrukt worden met jouw logo of tekst. Deze tassen zijn ook geliefd om mee te nemen op reis in de vrije tijd. Hierdoor wordt deze reistassen bedrukken zeer waardevol. Maak gebruik van deze mooie reclamemakers en breng jouw logo onder de aandacht. Bedrukte koffers en trollys zijn handig voor zakenreizen of bezoeken aan clienten of klanten. Geef een goede impressie door de koffers, trollys en reistassen te bedrukken.

Reistassen bedrukken

Wij bieden verschillende soorten grote reistassen. Deze tassen kunnen bedrukt worden met jouw logo. Omdat wij een uitgebreid assortiment hebben aan kleuren en varianten, kan je de beste reistas vinden voor jouw bedrijf en logo. Deze grote tassen worden vaak voor tijdens het reizen gebruikt of voor onderweg. Reistassen met een sportieve uitstraling of reistassen van dik canvas voor een casual look.

Trolleys bedrukken

Naast reistassen hebben wij ook koffers en trolleys in ons assortiment. Van handige sport team tassen tot gebruiksvriendelijke reis trolleys. Deze tassen met wieltjes en stevige handgrepen. Sport trolley tassen zijn handig voor teamsporten. Deze teamtassen bedrukken kan bijvoorbeeld met het verenigingslogo of sportlogo. Reiskoffers en reistrolleys komen in verschillend formaten en kleuren voor. Sommige van onze reistrolleys kunnen bedrukt worden, andere hebben een metalen plaatje die gegraveerd kunnen worden. Dit geeft een chique uitstraling.