Kleur
Prijs

t/m

Opvouwbare tassen

Bedrukte opvouwbare tassen worden steeds populairder! Deze tassen worden vaak meegenomen naar de boodschappen of bij het winkelen. Laat klanten ongemerkt reclame maken voor jouw bedrijf met deze bedrukte draagtassen. Doordat deze tassen opvouwbaar zijn in een klein tasje, vinden veel mensen deze handig om overal mee naar toe te nemen. 

Opvouwbare tasjes bedrukken
Deze tasjes komen in vele vormen en kleuren voor. Zo vind je de beste tasjes voor jouw bedrijf of gelegenheid. Wij van Hidalgo helpen graag mee om de beste tasje voor de beste prijs te vinden. Wij voorzien deze tasjes van een logo. Logo's kunnen 1 kleur of meerkleurig bedrukt worden. Opvouwbare tasjes komen voor met een kleine tasje waar die ingevouwen kan worden, of die vanuit een hoekje in-en uitgevouwen kunnen worden. 
Wij bieden leuke bedrukbare opvouwtasjes die opgevouwen de vorm van een banaan of een tomaat krijgen. Deze bedrukte tasjes kunnen voor leuke thema's gebruikt worden. 
Wij bieden ook opvouwtasjes gemaakt van duurzame en gerecyclde materialen. Deze rpet tasjes komen in verschillende kleuren en vormen voor. Zo zijn er leuke milieuvriendelijke keuzes voor elk bedrijf. Deze rpet opvouw tasjes kunnen bedrukt worden op de tas zelf of op de etui die erbij komt. Er zijn ook rpet opvouw tasjes die vanuit de hoek opgevouwen worden. Deze tasjes hebben geen losse etuitje. Deze opvouwtasjes bedrukken is mogelijk in een 1-kleurig logo, maar zijn ook onbedrukt leverbaar. Vraag gemakkelijk een offerte aan. 
 
Heb je vragen of wil je maatwerk tassen? Mail ons via info@hidalgo.nl of bel ons naar +31 (0)79 33 101 33. Wij helpen je graag verder.