Kleur
Prijs

t/m

Retro Tassen

Tassen met een retro look zijn zeer populair. Door de sportieve look worden deze vaak in sportbranches gebruikt of een merk dat een sportieve imago wilt. Wij bedrukken retro sporttassen met jouw logo. Bedrukte retro tassen zijn zeer stoer en worden vaak voor verschillende doeleinde gebruikt. Zorg voor een grotere naamsbekendheid en breng jouw logo onder de aandacht.

Retro Sporttassen bedrukken

Stoere retro tassen met logo bedrukken. Van hoogwaaridg PU-Leather of van RPET, wij bieden mooie unieke tassen met een retro-look om te bedrukken in verschillende vormen en formaten. Laat je verrassen door de functionaliteit van deze mooie tassen! Laat mensen ongemerkt reclame maken voor jou met deze bedrukte retrotassen. Onze retro tassen komen in verschillende formaten voor, sommige hebben handige vakken aan de binnen- en onderkant. Andere hebben een simpele design met hoge funcionaliteit. Alle retro tassen kunnen met 1 kleur of meerdere kleuren bedrukt worden. Dit is zeker mooi bij logo's met meerdere kleuren.

Retro bestsellers 

Onze Retro Classic is een van onze populairste retro tassen. Deze tas komt in het zwart en wit voor met contrasterende details. Deze tas is door de simpele en retro design een tas die in veel verschillende gelegenheden en geeft een sportieve uitstraling. Deze tas kan worden bedrukt met jouw logo in 1 of meerdere kleuren. Onze Retro Deluxe is een wat grotere tas met een hoge functionaliteit. Deze tas komt met meerdere vakken en handige compartementen. Deze tassen zijn van hoogwaardig PU-leather gemaakt. Vraag een gratis offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef met jouw logo.