Kleur
Prijs

t/m

Rugzakken

Handige rugtassen of rugzakken met jouw logo. Van luxe sport rugtassen tot promo rugzakjes. Wij bieden een uiteenlopende assortiment aan rugtassen om te bedrukkken. Rugtassen worden door veel verschillende mensen gebruikt en in verschillende branches. Wij van Hidalgo helpen graag mee om de juiste rugtas voor jouw bedrijf of evenement te vinden. Wij bieden deskundig advies over onze rugtassen maar ook over bedrukking en kleur. 

Rugtassen bedrukken

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om jouw merk te promoten en tegelijkertijd praktische en stijlvolle geschenken aan jouw klanten, medewerkers of partners te bieden, dan zijn bedrukte rugtassen de perfecte keuze! Rugtassen bedrukken met jouw logo biedt een geweldige manier om jouw bedrijfsidentiteit in de schijnwerpers te zetten en tegelijkertijd een nuttig en modieus accessoire aan te bieden. Ons assortiment biedt mooie rugtassen in verschillende kleuren en formaten aan. Hele sportieve outdoors rugtassen tot stijlvolle allerdaagse rugtassen. Vind mooie tassen in de kleur van jouw logo. Of bedruk deze tassen in de kleuren van jouw logo.Deze tassen zijn bedrukbaar met een 1 kleurig of meerkleurig logo. Ons grafische afdeling helpt graag mee om jouw logo goed naar voren te brengen. 

Promo Rugtasjes bedrukken 

Promo rugtassen worden in veel verschillende branches gebruikt. Veel mensen maken gebruik van deze handige en eenvoudige rugtasjes. Naast onze klassieke nylon tasjes bieden wij ook non woven, katoen en rpet. Voor elk bedrijf de juiste promotasje! Deze tasjes kunnen worden bedrukt met jouw logo of design. Vraag een gratis offerte aan en ontdek onze ALL-IN prijzen inclusief mal- en setup kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Waarom bedrukte rugtassen?
 
Met jouw logo prominent bedrukt op de rugtas, creëert u een mobiel reclamebord dat overal wordt gezien waar de tas wordt gedragen. Of het nu op straat, op kantoor, tijdens evenementen of op sociale bijeenkomsten is, jouw merk zal zichtbaar zijn en een blijvende indruk achterlaten bij anderen.
Bij het bedrukken van rugtassen met jouw logo heeft u verschillende opties. Ja kan kiezen uit verschillende kleuren en stijlen die aansluiten bij uw merkidentiteit en doelgroep. Het ontwerp kan subtiel en elegant zijn of opvallend en gedurfd. Een professioneel ontworpen logo op een hoogwaardige rugtas zorgt voor een positieve associatie met elk bedrijf en versterkt de geloofwaardigheid van jouw merk.
 
Naast traditionele rugtassen zijn ook bedrukte rugtasjes een geweldige optie. Deze compacte en trendy rugtassen zijn ideaal voor promotie op beurzen, evenementen of als giveaway voor uw trouwe klanten. Rugtasjes bedrukken met eigen logo is een kosteneffectieve manier om jouw merk te verspreiden en zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd binnen handbereik is van uw klanten.
 
Bedrukte rugtassen zijn niet alleen functioneel en stijlvol, maar ze dragen ook bij aan het verminderen van het gebruik van wegwerp plastic tassen, wat uw inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn benadrukt. Het tonen van jouw merk op een herbruikbare rugtassen toont dat jouw bedrijf waarde hecht aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en het milieu.
 
Rugtassen bedrukken met jouw eigen logo is een slimme investering in de promotie van jouw merk. Het biedt een praktische en modieuze manier om uw bedrijfsidentiteit te tonen, vergroot uw naamsbekendheid en laat een blijvende indruk achter bij potentiele klanten. 
 

Wat zijn de beste bedrukte rugtassen voor mijn bedrijf?

Wij bieden een groot assortiment aan rugtassen. Bijvoorbeeld de sport rugtas, deze rugtassen zijn een klassieke en populaire model. Deze rugtassen komen in veel verschillende kleuren voor en kunnen op de voorvak bedrukt worden. Of voor een unieke uistraling kan je kijken voor de Rpet vilten roll-top rugtassen. Dit zijn duurzame en milieubewuste rugtassen om te bedrukken. Of toch sportieve rugtassen voor tijdens outdoors sport. Hele ruime tassen met veel functies voor sporters. Deze tassen kunnen allemaal bedrukt worden met jouw logo.

Vraag gemakkelijk een offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef. Heb je vragen? mail ons via info@hidalgo.nl of bel is naar +31 (0)79 33 101 33.