Kleur
Prijs

t/m

Rugzakken

Handige rugtassen of rugzakken met jouw logo. Van luxe sport rugtassen tot promo rugzakjes. Wij bieden een uiteenlopende assortiment aan rugtassen om te bedrukkken. Rugtassen worden door veel verschillende mensen gebruikt en in verschillende branches. Wij van Hidalgo helpen graag mee om de juiste rugtas voor jouw bedrijf of evenement te vinden. Wij bieden deskundig advies over onze rugtassen maar ook over bedrukking en kleur. 

Rugtassen bedrukken

Ons assortiment biedt mooie rugtassen in verschillende kleuren en formaten aan. Hele sportieve outdoors rugtassen tot stijlvolle allerdaagse rugtassen. Vind mooie tassen in de kleur van jouw logo. Of bedruk deze tassen in de kleuren van jouw logo.Deze tassen zijn bedrukbaar met een 1 kleurig of meerkleurig logo. Ons grafische afdeling helpt graag mee om jouw logo goed naar voren te brengen. 

Promo Rugtasjes bedrukken

Promo rugtassen worden in veel verschillende branches gebruikt. Veel mensen maken gebruik van deze handige en eenvoudige rugtasjes. Naast onze klassieke nylon tasjes bieden wij ook non woven, katoen en rpet. Voor elk bedrijf de juiste promotasje! Deze tasjes kunnen worden bedrukt met jouw logo of design. Vraag een gratis offerte aan en ontdek onze ALL-IN prijzen inclusief mal- en setup kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Wat zijn de beste bedrukte rugtassen voor mijn bedrijf?

Wij bieden een groot assortiment aan rugtassen. Bijvoorbeeld de EG4585 rugtas, deze rugtassen zijn een klassieke en populaire model. Deze rugtassen komen in veel verschillende kleuren voor en kunnen op de voorvak bedrukt worden. Of voor een unieke uistraling kan je kijken voor de Rpet vilten roll-top rugtassen. Dit zijn duurzame en milieubewuste rugtassen om te bedrukken. Of toch sportieve rugtassen voor tijdens outdoors sport. Hele ruime tassen met veel functies voor sporters. Deze tassen kunnen allemaal bedrukt worden met jouw logo.

Vraag gemakkelijk een offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef. Heb je vragen? mail ons via info@hidalgo.nl of bel is naar +31 (0)79 33 101 33.