Kleur
Prijs

t/m

Sporttassen

Sporttassen bedrukken als welkomsgeschenk of als merchandise artikel? Bij Hidalgo vind je mooie sporttassen in verschillende kleuren en formaten om te bedrukken. Door sporttassen te bedrukken zorg je dat jouw klanten of leden reclame voor jou maken. Binnen ons assortiment zijn er tassen die passen bij de huisstijl van jouw bedrijf of logo. 

Sporttassen bedrukken

Zeer handige sporttassen om te bedrukken met een logo. Laat je verrassen door onze mooie sporttassen en de verschillende varianten. Door sporttassen te bedrukken met jouw logo zorg je ervoor dat jouw logo veel gezien wordt. Deze bedrukte sporttassen worden vaak gebruikt door sportscholen voor tijdens acties of welkomsgeschenken aan nieuwe leden. Maar ook als geschenken aan collega's of werknemers als een mooi presentje. Deze sporttassen voorzien van logo worden zeer gewaardeerd en met plezier meegenomen op vakantie, op uitjes en tijdens het sporten. 

Bedrukte sporttassen en de materialen

Wij bieden sporttassen van verschillende materialen. Van Nylon of Polyester in verschillende dikten tot PU-Leather voor een luxe uitstraling. Wij geven advies over materiaal en wat de beste keuze is voor jouw bedrijf en de uitstraling van de bedrukte tassen. Wij bieden ook tassen aan van gerecyclde materialen zoals RPET. Dit is een mooie optie voor bedrijven die opzoek zijn naar een duurzame en meer ecologisch verantwoorde tassen. 

Wij bieden ook verschillende formaten sporttassen. Kleine handige sporttassen om mee te nemen naar de sportschool. Of grote teamtassen voor teamsports bijvoorbeeld. Deze sporttassen bedrukken kan vaak op de voorkant of zijkanten. Leuk om de tassen te bedrukken met de teamlogo of verenigings embleem.