Kleur
Prijs

t/m

Geborduurde Handdoeken

Handdoeken borduren met uw logo. Dit is een mooie optie voor logo's met meerdere kleuren. jouw logo wordt dan in de band van de handdoek geborduurd. Wij bieden een mooi assortiment aan verschillende kleuren en formaten handdoeken om te borduren zodat jij de perfecte handdoek vindt voor jouw logo. Gemaakt van heerlijk zacht 100% katoen.

Handdoeken borduren 

Ons mooi uitgebreid assortiment aan handdoeken om te borduren heeft een brede keuze uit formaten en kleuren. Geborduurde handdoeken kunnen in verschillende branches gebruikt worden. Onze standaard formaat is 50x100cm. Dit is een handzame formaat die veel voor bij de sport worden gebruitk. Sporthanddoeken met eigen logo geborduurd zijn een mooie optie voor sportscholen, sportmerken en fysiotherapie praktijken. Deze handdoeken komen in verschillende kwaliteiten voor: Budget, Standaard, First Class en Organic. Zo vind je de beste handdoek voor jouw bedrijf of evenement.

Grote handdoeken van 100x180cm zijn leuke strandhanddoeken voor strandclubs of handig voor spa's. Maar zijn ook hele leuke geschenken voor cliënten, klanten of leden. Deze grote handdoeken komen ook voor in verschillende kwalitieiten: Standaard, First Class en Organic.

Hammamdoeken Borduren

Naast de bekende handdoeken bieden wij ook mooie hammam doeken die bedrukt of geborduurd kunnen worden met jouw logo. Hamam handdoeken komen van oorsprong uit Turkije. Met name in de badhuizen (de hamams) of sauna 's worden de hammamdoeken gebruikt als omslagdoek of droogdoek. Hamamdoeken zijn dun, soepel, licht van gewicht en drogen snel op. Hamamdoeken worden steeds populairder en worden meegenomen naar de sauna en het strand. De hamamdoek die geborduurd kan worden, is perfect voor logo's met verschillende kleuren. Borduren bied een mooie luxe uitstraling.

Wij bieden ook de mogelijkheid voor maatwerk hammam doeken. Wil je hier meer over weten? Mail ons via info@hidalgo.nl

Hotel Handdoeken Borduren
 
Onze handdoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen ook als hotel handdoeken gebruikt worden. Hotels gebruiken verschillende formaten handdoeken voor hun gasten. Wij bieden de mogelijkheid voor verschillende formaten handdoeken om te borduren met eigen logo. Wij bieden ook een lijn van First Class handdoeken aan. Deze handdoeken zijn van een dikkere en ultra zacht katoen katoen gemaakt.Ook voor andere horeca bedrijven bieden wij handdoeken om te borduren.