Tassen

Tassen bedrukken? Hidalgo is gespecialiseerd in bedrukte tassen sinds 1993. Wij hebben een extra groot assortiment aan tassen om te bedrukken. Van sporttassen en reistassen tot laptoptassen en katoenendraagtassen. Bedrukte tassen zijn hele mooie promotieartikelen of relatiegeschenken. Tassen worden veel gebruikt en we helpen jouw logo overral zichtbaar te maken. 

Promotie tassen bedrukken

Met onze ruim 30 jaar ervaring hebben wij ook enige kennis opgebouwd. Wij bieden deskundig advies over materiaal, formaat en ook logo en kleur. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten tassen. Simpele bedrukte katoenen tassen of handige college tassen met een logo. Jij vindt juiste promotietas om te bedrukken met jouw logo. Ons grafische afdeling kijkt graag mee om de beste bedrukte tassen te vinden. Twijfel je over welk materiaal je moet kiezen? Wij bieden passend advies en helpen de juiste bedrukte tassen te vinden. Ben je opzoek naar tassen voor een evenement? Katoenen tassen zijn dan een favoriet! Of toch een grote sport of reistas met jouw logo? Geen probleem, van simpele promotietasjes tot grote kwaliteits tassen. Wij bedrukken een groot aantal verschillende tassen. 

Goedkoop tassen bedrukken

Wij bieden een mooi groot assortiment aan tassen om te bedrukken. Handige allerdaagse tassen van katoen of non woven. Wij doen ons best om tassen van hoge kwalitiet te leveren voor lage prijzen. Deze tassen bedrukken voor een lage prijs is mogelijk door onze ALL-IN prijzen. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten, instel- en mal kosten. Zo zorgen wij voor een transparante samenwerking en geen verrassingen achteraf. Hoe meer besteld wordt hoe lager de stukprijzen zullen zijn. Dit kan heel erg voordelig uitkomen. Vraag een gratis offerte aan of mail ons voor meer informatie naar info@hidalgo.nl.