Kleur
Prijs

t/m

Sublimatie Handdoeken

Handdoeken kunnen ook in full colour bedrukt worden. Dit is een mooie optie om een foto op handdoeken te bedrukken of een full colour logo. Deze handdoeken zijn zeer zacht en worden vaak gebruikt in de sport, als merchandise of als mooie geschenken. Laat je verrassen door de mogelijkheden met deze bedrukte handdoeken.

Handdoeken Full Colour Bedrukken

Een handdoek laten sublimeren kan een mooi resultaat geven. Sublimatie is een chemisch proces waarbij een stof van vaste fase direct overgaat naar gasvormige fase. Voor bedrukking van handdoeken, wordt sublimatie gebruikt om een print als het ware "in te bakken" in de oppervlakte van het materiaal zelf. Hiervoor wordt hittegevoelige inkt gebruikt, welke zich vermengd met het materiaal. Zo kunnen full color logo's en foto's op de handdoeken worden bedrukt. Laat je verrassen door de heldere kleuren en de zachte afwerking van de handdoeken. Wij bieden verschillende formaten en grammages voor de handdoeken om uit te kiezen. Vraag gemakkelijk een offerte aan en ontvang een digitale voorbeeld.

Grote Badhanddoeken Bedrukken

Onze grote badlaken komt voor in de formaat 70x140cm. Deze formaat handdoeken zijn zeer geliefd en worden vaak gebruikt en meegenomen. Dit vergroot de bereik van jouw logo en brengt jouw bedrijfslogo goed onder de aandacht. Deze handdoeken kunnen worden bedrukt of geborduurd. Deze handdoeken bedrukken kan met sublimatie. Een handdoek met sublimatie druk zijn zachte handdoeken van een blend van katoen en polyester. Ook deze handdoeken kunnen in full colour bedrukt worden in de volledige formaat van de handdoek. Het mooie van bedrukte handdoeken is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Omdat het in full colour is kan er volledig gespeeld worden met kleuren en compositie. Deze bedrukte badhanddoeken zijn populair onder sportscholen, musea en fysio praktijken. Dit zijn ook hele mooie handdoeken voor als merchandise of promotieartikel tijdens evenementen.