Kleur
Prijs

t/m

Polo's

Polo's bedrukken met eigen ontwerp. Wij bieden een mooi assortiment aan polo's in verschillende modelen en kleuren. Polo's kunnen worden gebruikt voor tijdens het sporten of kan als personeelskleding worden gedragen. Poloshirts bedrukken met logo. Met ons aanbod aan polo's vind je de beste sport of zakelijke kleding voor jouw bedrijf. 

Poloshirts bedrukken.

Polo's zijn zeer geliefde kledingstukken. Vind met ons de beste poloshirt voor uw bedrijf of evenement. Wij kijken graat mee naar de kleur, materiaal en de bedrukking. Voordat er gedrukt wordt, sturen wij een drukproef met een digitaal voorbeeld van jouw bestelling. Zo kan je met een verzerkerd gevoel kleding bij ons bedrukken. 

Sportkleding bedrukken.

Wij bieden polo's die gedragen kunnen worden tijdens het sporten. Naast ademende katoen of bio-katoen, bieden wij ook speciale sport polo's om de bedrukken. Deze polo's zijn extra ademend en quickdry. Voor optimale comfort en beweging tijdens het sporten. Sportpolo's bedrukken met logo. Goede artikelen als onderdeel van een uniform of als onderdeel van merchandise.