Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Koeltassen en Koelboxen

Koeltassen en koelboxen zijn hele handige artikelen om te bedrukken. Voor bedrijven die levensmiddelen wilt vervoeren komen bedrukte koeltassen goed van pas. Door koeltassen te gebruiken die bedrukt zijn met jouw logo, versterk je het bedrijfsimago. Deze tassen zijn ook handig als bedrijven hun producten in bedrukte koeltassen wilt aanbieden. 

Deze koeltassen zijn ook hele leuke geschenken voor promoties, evenementen of acties. Bedrukte koeltassen worden vaak meegenomen op vrije dagen of op reis. Breng jouw logo onder de aandacht via deze koeltassen. 

Koeltassen bedrukken

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan koeltassen. Van kleine koeltasjes tot uitgebreide koeltassen of koeltassen voor flessen. Wij bieden ook verschillende materialen om uit te kiezen. Stevige polyester koeltassen, papier, non woven of katoen. Wij kijken graag mee en bieden passend advies om de beste koeltassen te vinden en denken graag mee welke kleur past bij de bedrukking. Koeltassen bedrukken is mogelijk met een 1-kleurig tot een full colour bedrukking. Bedrukte koeltassen zijn zeer gewaardeerde artikelen om te ontvangen. En voorral in de lente en zomertijd worden bedrukte koeltassen veel gebruikt in het openbaar. Om deze koeltassen met jouw logo helemaal af te maken, bieden wij ook koelelementen om te bedrukken.